دنیای امروز را گوشی های اندروید فرا گرفته اند ! بدون داشتن یه اپ اختصاصی مارکت اندروید بدون شک کار شما برای نصب برنامه و بازی های اندروید سخت خواهد بود ! در این پست به معرفی بهترین مارکت های اندروید برای نصب و دانلود اپ ها می پردازیم که می تواند به شما در این زمینه کمک زیادی کند ! البته انتخاب مارکت اندروید با شماست در آخر !

مارکت اندروید

کافه بازار برای اندروید

Cafe Bazaar ( کافه بازار) یک بازار اندرویدی ایرانی است که در آوریل 2011 توسط رضا محمدی و حسام ارماندهی تاسیس شده است. در آوریل 2019 کافه بازار اعلام کرد که از 40 میلیون کاربر پیشی گرفته است.  Cafe Bazaar خدمات خود را به طور خاص به کاربران فارسی زبان ارائه می دهد  و بیش از 25،000 برنامه قابل بارگیری ایرانی و بین المللی برای بازی ، رسانه های اجتماعی ، پیام رسانی و سایر موارد را ارائه می دهد. این هفته تقریبا 20 میلیون بازدید در هفته در داخل ایران انجام می شود و ارزش آن 380 میلیون یورو تخمین زده می شود.

کافه بازار تا کنون محبوب ترین فروشگاه اپلیکیشن در بین ایرانیان است و 97٪ [5] بازار را در اختیار دارد. بازار متعلق به گروه توسعه فناوری اطلاعات Hezardastan است که همچنین دیوار ، یک سرویس تبلیغاتی محبوب طبقه بندی شده آنلاین را اداره می کند. [6] براساس گزارش آوریل 2018 ،  کافه بازار میلیون ها کاربر دارد که 29 میلیون نفر هر ماه از این سیستم عامل استفاده می کنند و هر روز 5.3 میلیون نفر از آن استفاده می کنند. در سال 2017 ، کافه بازار در رویداد کنگره جهانی موبایل در بارسلونا ، بزرگترین گردهمایی موبایل در جهان ، برای معرفی اکوسیستم محلی محلی ایران و در نتیجه همکاری های جدید شرکت کرد.

بازار

در سال ۸۹ کاظم محمدزاده و تعدادی از دانشجویان دانشگاه شریف بر روی پروژه‌ای به نام «فارسی‌تل» کار می‌کردند. دانلود بازار اندروید هدف این پروژه فارسی‌سازی اندروید و تولید تعدادی برنامه ضروری فارسی بود. در دی ماه همان سال حسام میرآرمندهی که برای ادامهٔ تحصیل به دانشکدهٔ کارآفرینی دانشگاه چالمرز سوئد رفته بود، به ایران بازمی‌گردد و در ایران ماندگار می‌شود. او پروژهٔ فارسی‌تل را متوقف می‌کند و به دنبال راه‌اندازی فروشگاه آنلاین نرم‌افزارهای اندروید می‌رود. وی در بهمن ۸۹ اولین نسخهٔ کافه بازار را در کنگره موبایل ایران منتشر می‌کند. دفتر این شرکت در سعادت‌آباد تهران است و بیش از ۲۰۰ نفر کارمند در آن مشغول به کار هستند.به جز فروشگاه نرم‌افزارهای اندروید کافه بازار، در این شرکت محصولات دیگری شامل «عدد» به عنوان یک پلتفرم تبلیغات برای موبایل، «دیوار» که یک سرویس نیازمندی‌های آنلاین است، «رسید» که یک سرویس پرداخت پول با موبایل است، و «بلد» که یک نقشه و مسیریاب هست، طراحی و پیاده‌سازی شده‌اند. همچنین در خود فروشگاه نرم‌افزارهای اندروید، سرویس «برنامه‌های آنی» معرفی شد که به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد تا برنامه‌هایی طراحی کنند که کاربران برای اجرای آن نیازی به دانلود و نصب برنامه ندارند و بلافاصله قابل اجرا است.

مایکت برای اندروید

مایکت یک بازار اندرویدی با بیش از ۳۰۰ هزار برنامه و بازی‌ست که از پاییز ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده است. در حال حاضر بیش از ۳۳ هزار توسعه‌دهندهٔ ایرانی و خارجی با مایکت همکاری می‌کنند و برنامه‌ها و بازی‌های تولید شدهٔ آن‌ها، پس از بررسی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد.

مایکت که با بیش از ۱۲ میلیون کاربر توانسته جایگاه خود را به عنوان یکی از پرطرفدارترین مارکت‌های ایرانی ثابت کند؛ متعلق به شرکت «هوشمند‌گستر هوتن پارس» است.

رعایت حریم شخصی کاربران برای دانلود مایکت بسیار حائز اهمیت است. در این بخش نحوۀ ذخیره‌سازی و استفادۀ مایکت از اطلاعاتی که در نتیجه استفادۀ کاربران از خدمات ما در برنامهٔ مایکت ثبت می‌شود شرح داده شده است.

مایکت

اطلاعاتی که در مایکت ذخیره می‌شود در موارد زیر مورد استفاده قرار می‌گیرد و استفادۀ کاربر از سرویس مایکت به منزلۀ قبول و اعطای اختیار به مایکت جهت استفاده و بهره‌برداری از اطلاعات فوق الاشاره به شرح زیر می‌باشد:

  • ارائه، نگهداری و بهبود کیفیت خدمات
  • ارائه برنامه‌های جدید با توجه به نیاز کاربر
  • پیگیری سریع‌تر و کمتر شدن مشکلات در استفاده از مایکت
  • ارائه ویژگی‌های جدید و مورد نیاز کاربران

گوگل پلی مارکت گوگل

گوگل پلی (به انگلیسی: Google Play) اصلی‌ترین و بهترین مرجع دریافت و بروزرسانی اپلیکیشن‌های اندروید می‌باشد. دانلود گوگل پلی در ماه مارس ۲۰۱۲ معرفی شد، در این زمان گوگل، خدمات دو برند سابق اندروید مارکت و گوگل موزیک را ادغام کرد و برند جدید گوگل پلی را معرفی کرد.

گوگل پلی

نرم‌افزارهای کاربردی رایگان در همه کشورها قابل دسترس است، اما نرم‌افزارهای کاربردی پولی در ۱۲۹ کشور قابل دسترسی می‌باشد. نرم‌افزارهای کاربردی قابلیت نصب از طریق دستگاه یا وبسایت گوگل پلی را دارند. طبق آخرین آمار گوگل بیش از ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ نرم‌افزار کاربردی قابل استفاده می‌باشد؛ و این رقم برابر آخرین اعلام شرکت اپل از تعداد نرم‌افزارهای کاربردی App store است.

گوگل پلی با نمایش تعداد دفعات بارگیری برنامه ، کاربران را قادر می سازد تا از محبوبیت برنامه ها مطلع شوند. تعداد بارگیری یک نشان رنگی است که دارای رنگ های مختلف با توجه به تعداد بارگیری ها است. خاکستری برای 100 ، 500 ، 1000 و 5،000 بارگیری ، آبی برای 10،000 و 50،000 بارگیری ، رنگ سبز برای 100،000 و 500،000 بارگیری و قرمز / نارنجی برای 1 میلیون ، 5 میلیون ، 10 میلیون و 1 میلیارد بار بارگیری می باشد. گوگل در چندین نوبت رابط کاربری Google Play را مجدداً طراحی کرده است. در فوریه 2011 ، گوگل رابط وب سایت را برای آن زمان به نام Android Market معرفی کرد که دسترسی از طریق رایانه را فراهم می کند. برنامه های خریداری شده از راه دور بر روی یک دستگاه اندروید بارگیری و نصب می شوند ، با یک بخش "حساب کاربری من" به کاربران امکان می دهد تا به دستگاه های خود نامی معرفی کنند.